Kommende arrangementer

Her på siden kan du se hvilke arrangementer / smagninger vi afholder i den nærmeste fremtid. Du kan tilmelde dig ved at kigge forbi butikken eller her på siden. Betaling foregår ved afhentning af billetter i butikken.

 • tors
  04
  okt
  2018
  19:00Ringsted

  Intet udover foredragsholder, dato og at smagningen vil blive holdt som en lille smagning, d.v.s. 30 ps. er på plads.

  Vi laver som sidste år en dyr smagning med whiskyer som kommer til landet i begrænset mængde, eller finder nogle whiskyer hvor der er få flasker tilbage og som ikke kommer igen.

  Prisen er kr. 675,00

  UDSOLGT

   

   

 • tors
  11
  okt
  2018
  19:00Ringsted

  Denne aften får vi besøg af Tommy fra MacY, som guider os igennem denne smagning, hvor vi smager rom fra to uafhængige aftapperer, begge to fra Italien.

  Vi skal smage 4 rom fra Rum Nation, alle tappet på fadstyrke og 4 rom fra Samaroli, som næsten altid tapper i 45%.

  En smagning hvor vi udfordrer smagsløgene, men hvor alle kan være med.

  Men også en smagning hvor prisniveauet på rommene lige har fået en nøk opad, så vi kommer over den gennemsnitlige hyldepris, og vi her får mulighed for at smage på 8 specielaftapninger, der ikke kommer igen.

  På nuværende tidspunkt er der kun afsat 30 pladser.

  Billetpris kr. 400,00.

   

   

   

   

 • tors
  15
  nov
  2018
  19:00Ringsted

  Fra Tomatin er der over de sidste ca. 18 mdr. kommet 5 specielaftapninger, disse er blevet sat til side, således så vi kan smage dem op mod hinanden.

  Der er i FIVE Virtues serien kun lavet 6000 fl. af hver til hele verden, hvoraf 120 fl. af hver har fundet vej til Danmark.

  Serien er inspireret af naturens elementer, TRÆ, ILD, JORD, METAL OG VAND, og fokuserer på de forskellige fades indvirkning på det endelige resultat.

  Udover 5 single malt whiskyer fra Tomatin, skal der smages på yderligere 3 specielaftapninger, en Limited Release fra BenRiach, en 24 år gammel Blair Athol single malt c. s. i serien The Pearl of Scotland, samt ikke mindst en lille overraskelse.

  Prisen er kr. 400,00

  Max. 50 pladser

   

   

Tilmelding

Udfyld formularen for at tilmelde dig til et arrangement.

– Alle felter med ‘*’ skal udfyldes.

Du kan også kontakte Skjold Burne Ringsted på telefon: 57 61 06 83

0

Skriv hvad du søger efter her og tryk enter.