Kommende arrangementer

Her på siden kan du se hvilke arrangementer / smagninger vi afholder i den nærmeste fremtid. Du kan tilmelde dig ved at kigge forbi butikken eller her på siden. Betaling foregår ved afhentning af billetter i butikken.

  • tors
    28
    feb
    2019
    19:00Skjold Burne

    Denne aften kommer Florent Beuchet flyvende ind fra Frankrig, så vi kan smage noget Compagnie des Indes.

    Smagningen vil foregår i vores nye lokale, og derfor bliver der ikke lukket mere end 30 ind.

    Vi venter spændt på at Florent kommer med det endelig program.

    Prisen er kr. 400,00.

    Max. 30 pladser

    D. 15.12.18 var der 4 pladser tilbage

     

     

  • ons
    27
    mar
    2019
    18:30Kokken & Tyren

    Da vi ikke nåede en smagning i efteråret 2018, tager vi her en lille smagning, for dem som ikke kan vente til efteråret 2019.

    8 portvine til 4 retter mad og Frederik Kreutzer som guider os igennem aftenen.

    Smagningen er en god tur i byen med konen, manden, naboerne, vennerne eller kollegaerne.

    De dyrere og lidt ældre portvine tager vi i efteråret 2019, og gæsterne har denne aften mulighed for at tilmelde sig til efterårets smagning.

    Prisen er kr. 725,00 pr. ps.

    Max 40 pladser.

     

    D. 15.12.18 var der 6 pladser tilbage

  • tors
    04
    apr
    2019
    19:00Bøllingsvej

    Programmet er på vej, men jeg kan oplyse at det er Parminder fra 1423, som kommer til Ringsted, og smagningen vil være i den søde ende.

    Prisen er kr. 400,00

    Max. 55 pl.

    D. 15.12.18 var der 33 pladser tilbage

  • tors
    11
    apr
    2019
    19:00Skema i Ringsted

    Denne aften kommer Michael Sperling på besøg og guider os igennem mindst 8 gin.

    Prisen er kr. 400,00 pr. billet.

    Max. 30 pladser

    D. 15.12.18 var der 20 pladser tilbage

     

Tilmelding

Udfyld formularen for at tilmelde dig til et arrangement.

– Alle felter med ‘*’ skal udfyldes.

Du kan også kontakte Skjold Burne Ringsted på telefon: 57 61 06 83

0

Skriv hvad du søger efter her og tryk enter.