Kommende arrangementer

Her på siden kan du se hvilke arrangementer / smagninger vi afholder i den nærmeste fremtid. Du kan tilmelde dig ved at kigge forbi butikken eller her på siden. Betaling foregår ved afhentning af billetter i butikken.

  • tors
    28
    feb
    2019
    19:00Skjold Burne

    Denne aften kommer Florent Beuchet flyvende ind fra Frankrig, så vi kan smage noget Compagnie des Indes.

    Smagningen vil foregår i vores nye lokale, og derfor bliver der ikke lukket mere end 30 ind.

    Vi venter spændt på at Florent kommer med det endelig program.

    Prisen er kr. 400,00.

    Max. 30 pladser

    Udsolgt

     

     

  • ons
    27
    mar
    2019
    18:30Kokken & Tyren

    Da vi ikke nåede en smagning i efteråret 2018, tager vi her en lille smagning, for dem som ikke kan vente til efteråret 2019.

    8 portvine til 4 retter mad og Frederik Kreutzer som guider os igennem aftenen.

    Smagningen er en god tur i byen med konen, manden, naboerne, vennerne eller kollegaerne.

    De dyrere og lidt ældre portvine tager vi i efteråret 2019, og gæsterne har denne aften mulighed for at tilmelde sig til efterårets smagning.

    Prisen er kr. 725,00 pr. ps.

    Max 40 pladser.

     

    Udsolgt

  • tors
    04
    apr
    2019
    19:00Bøllingsvej

    Denne aften kommer Parminder fra 1423 på besøg, og programmet ser umiddelbart således ud

    1. Worthy Park Rumbar Overproof
    2. Ron Magec Ron A´nejo XO, PX 15 år
    3. Summum, Sauternes Finish
    4. Companero Ron Panama Extra Anejo
    5. Origenes 18 år, Panama
    6. Rum Company Aficionado
    7. Ron Exclavo Dominicana XO, CS
    8. Companero Ron Elixir Orange

    Der undersøges i øjeblikket muligheden for, at kunderne kan købe sig andele af fade, dette vil blive fremlagt denne aften.

    Prisen er kr. 400,00

    Max. 63 pl.

    Udsolgt

     

  • tors
    11
    apr
    2019
    19:00Skema i Ringsted

    Denne aften kommer Michael Sperling på besøg og guider os igennem mindst 8 gin.

    Prisen er kr. 400,00 pr. billet.

    Max. 30 pladser

    Udsolgt

     

  • tors
    25
    apr
    2019
    19:00I butikken

    Denne aften skal der smages på Highland Park whisky.

    Max 30 pl.

    Kr. 400,00

    Udsolgt

     

     

  • fre
    03
    maj
    2019
    19:00Skjold Burne Ringsted

    At mixe en god cocktail er ikke bare ligetil. Over hele verden dyster bartendere i både nationale og internationale konkurrencer i kunsten at mixe den perfekte cocktail.

    Hvad skal der egentlig til? Hvordan kommer man i gang? hvilke grundprincipper skal man kende?

    Til denne Cocktail Master Class har jeg allieret mig med en af Danmarks bedste indenfor dette fag - Jonas Gram.

    Denne aften tager vi udgangspunkt i Macallan Single Malt whisky, Naked Grouse Blended whisky og No. 3 gin.

    Vi finder ud af hvilke produkter som egner sig bedst til cocktails, og hvordan vi bedst fremhæver spiritusproduktet i vores cocktail, herefter gennemgår vi 3 klassiske cocktails, så vi selv kan mestre kunsten og så skal vi selvfølgelig nyde vores cocktail på stedet.

    Vi skal bygge en cocktail - mix en perfekt gin tonic med det rette garnish

    Vi skal røre en cocktail, hvordan balancerer du en perfekt Old Fashioned'

    Vi skal shake en cocktail - her bruger vi 2-delt boston shaker, så resultatet bliver en lækker Whisky Sour.

    Vi skal arbejde sammen to & to, så det kunne måske være en fordel at kende makkeren.

    Der er max plads til 20 ps. (vi har kun 10 shakersæt)

    Prisen er kr. 275,00 pr. billet

    Der var d. 19.03.19 kun 2 pladser tilbage.

     

    Lidt om Jonas Gram:

    Jonas Gram er Brand Ambassador hos Edrington.

    Han har tidligere givet gæsterne på den kendte cocktailbar FUGU i København masser af oplevelser både som bartender og indehaver.

     

     

     

     

     

  • fre
    10
    maj
    2019
    19:00Butikken

    Samme program og foredragsholder som d. 11.04.19

    Max. 30 pladser

    UDSOLGT

     

  • fre
    24
    maj
    2019
    19:00I butikken

    Denne aften kommer der besøg fra Plantation, så dermed også skrevet at foredraget bliver på engelsk.

    Max 30 pladser

    Billetprisen er kr. 400,00

    Udsolgt

  • fre
    14
    jun
    2019
    19:00Butikken

    Så er det tid til forårets sidste romsmagning, har dog et lille hængeparti med at finde dato, hvor der skal tales egne romfade, håber at få styr på den dato i uge 20.

    Men fredag d. 14.06.19 kommer der besøg i butikken, og det kan godt være, at det er den sidste smagning inden sommerferien, men det er den, der har været længst tid undervejs, vi havde første snak med Radoslaw tilbage i efteråret 2019.

    Radoslaw står bag firmaet Mezclado, som er et lille dansk romblanderi der importere rom fra forskellige producenter ude i verden. de første blandinger blev fremstillet i baglokalet af en lille vinbutik i Middelfart, og i dag har Radoslaw sit eget lille tapperi i Løsning, det er stadig småt, hvert batch består af 40 l.

    Sådan et lille firma vælter sig ikke i mange varianter, pt. er der tale om 3 standard rom og en specielaftapning, der er to speciellaftapninger mere på vej i år, der bliver selvfølgelig mulighed for at komme først i køen til dem ved deltagelse denne aften.

    Der er efterhånden en del i Danmark der importerer rom, nogle gør det så bedre end andre, men der er ikke mange der blander selv, så denne aften drejer sig også om historien bag Mezclado.

    Jeg har haft lidt problemer med hvordan jeg skulle gribe denne smagning an, skulle vi stå op, ville 4 rom være for meget o.s.v. men besluttede at lave en romsmagning med tapas fra Kokken & Tyren, så en smagning med aftensmad.

    Prisen bliver kr. 400,00.

    Bestilte billetter skal være afhentet/betalt inden 8 dage fra bestilling, og da smagningen bliver holdt i det nye lokale, er der kun plads til 30 ps., rommen er i den søde ende.

    Max 30 pladser

    d. 06.05.19 var der 24 pladser tilbage

  • fre
    21
    jun
    2019
    19:00Skjold Burne Ringsted

    At mixe en god cocktail er ikke bare ligetil. Over hele verden dyster bartendere i både nationale og internationale konkurrencer i kunsten at mixe den perfekte cocktail.

    Hvad skal der egentlig til? Hvordan kommer man i gang? hvilke grundprincipper skal man kende?

    Til denne Cocktail Master Class har jeg allieret mig med en af Danmarks bedste indenfor dette fag - Jonas Gram.

    Denne aften tager vi udgangspunkt i Macallan Single Malt whisky, Naked Grouse Blended whisky og No. 3 gin.

    Vi finder ud af hvilke produkter som egner sig bedst til cocktails, og hvordan vi bedst fremhæver spiritusproduktet i vores cocktail, herefter gennemgår vi 3 klassiske cocktails, så vi selv kan mestre kunsten og så skal vi selvfølgelig nyde vores cocktail på stedet.

    Vi skal bygge en cocktail - mix en perfekt gin tonic med det rette garnish

    Vi skal røre en cocktail, hvordan balancerer du en perfekt Old Fashioned

    Vi skal shake en cocktail - her bruger vi 2-delt boston shaker, så resultatet bliver en lækker Whisky Sour.

    Vi skal arbejde sammen to & to, så det kunne måske være en fordel at kende makkeren.

    Der er max plads til 20 ps. (vi har kun 10 shakersæt)

    Prisen er kr. 275,00 pr. billet

    Der var d. 19.03.19 kun 12 pladser tilbage.

     

    Lidt om Jonas Gram:

    Jonas Gram er Brand Ambassador hos Edrington.

    Han har tidligere givet gæsterne på den kendte cocktailbar FUGU i København masser af oplevelser både som bartender og indehaver.

Tilmelding

Udfyld formularen for at tilmelde dig til et arrangement.

– Alle felter med ‘*’ skal udfyldes.

Du kan også kontakte Skjold Burne Ringsted på telefon: 57 61 06 83

0

Skriv hvad du søger efter her og tryk enter.