Romsmagning

 In

Så er det tid til forårets sidste romsmagning, har dog et lille hængeparti med at finde dato, hvor der skal tales egne romfade, håber at få styr på den dato i uge 20.

Men fredag d. 14.06.19 kommer der besøg i butikken, og det kan godt være, at det er den sidste smagning inden sommerferien, men det er den, der har været længst tid undervejs, vi havde første snak med Radoslaw tilbage i efteråret 2019.

Radoslaw står bag firmaet Mezclado, som er et lille dansk romblanderi der importere rom fra forskellige producenter ude i verden. de første blandinger blev fremstillet i baglokalet af en lille vinbutik i Middelfart, og i dag har Radoslaw sit eget lille tapperi i Løsning, det er stadig småt, hvert batch består af 40 l.

Sådan et lille firma vælter sig ikke i mange varianter, pt. er der tale om 3 standard rom og en specielaftapning, der er to speciellaftapninger mere på vej i år, der bliver selvfølgelig mulighed for at komme først i køen til dem ved deltagelse denne aften.

Der er efterhånden en del i Danmark der importerer rom, nogle gør det så bedre end andre, men der er ikke mange der blander selv, så denne aften drejer sig også om historien bag Mezclado.

Jeg har haft lidt problemer med hvordan jeg skulle gribe denne smagning an, skulle vi stå op, ville 4 rom være for meget o.s.v. men besluttede at lave en romsmagning med tapas fra Kokken & Tyren, så en smagning med aftensmad.

Prisen bliver kr. 400,00.

Bestilte billetter skal være afhentet/betalt inden 8 dage fra bestilling, og da smagningen bliver holdt i det nye lokale, er der kun plads til 30 ps., rommen er i den søde ende.

Max 30 pladser

UDSOLGT

0