Romsmagning

 In

Denne aften er hovedvægten lagt på den kraftige (op til 62%) og tørre rom, der vil dog være enkelte søde.

Jeg har flere gange nævnt, det bliver sværere og sværere at lave en smagning som rammer alle, så her kommer en, hvor folk kan smage en anden type, end den vi normalt smager, men alle er velkommen, især skulle whiskydrikkerne måske overveje deltagelse.

Vi skal denne aften smage på noget af det mest anmelderroste rom bland rom-entusiaster og kritikere, Compagnie Des Indes.

Bag firmaet CDI står en franskmand ved navn Florent Beuchet, Florent Beuchet er oprindelig fra familiens firma i vinbranchen, men har slået sig på rom, her har han skabt sig et brand, som er kendt for at tilbyde ærlig og ren rom af meget høj kvalitet, rom der får lov til at være sig selv.

Florent Beuchet har via sit virke hos faderen og sit arbejde som Barnd Ambassador for rommærket Banks, skabt et meget stort netværk, et netværk han udnytter sammen med sine evner till at finde gammel og moden rom fra Caribien, og lige her er et af der steder, hvor rommen fra CDI skiller sig ud fra mængden, for det er rom, som har lagret hele sit romliv i Caribien, f.eks. skal vi smage en Guyana 18 år, 57,9%, som kun har lagret i Guyana.

Alle rommene er kommet på lager, for når vi taler denne slags rom, er det rom som kommer i små mængder og ingen tvivl om, at der imellem vil være rom, som har en anden udsalgspris om få år.

Prisen for denne oplevelser er kr. 445,00.

Billetter kan bestilles på mail, telefon eller ved henvendelse i butikken, og skal være afhentet senest 14 dage efter bestilling.

Max. 30 deltagere.

D. 23.02.17 var der 2 pladser tilbage.

0