RingstedNatten

 In

Udvidelsen af butiksarealet i Nørregade har givet flere muligheder, og det skal selvfølgelig udnyttes på en aften som RingstedNatten.

 

Den traditionelle mulighed for køb af smagsprøver på rom, er selvfølgelig tilbage, dog med udvidelse, i år vil der nemlig også være mulighed for at smage på to forskellige gin og 2 Benromach whiskyer, alt dette vil Peter Hamann-Jungersen styrer, og det købte Plantation romglas kan tages hjem bagefter brug, så i alt en lille spiritus”messe” med 8 produkter.

 

Der vil også være besøg fra Andersen Winery, som er et dansk vineri beliggende i det enestående landskab omkring Mols Bjerge. Her fremstilles mousserende vin i verdensklasse.

Dansk mousserende vin har de sidste par år fået et kæmpe gennembrud i udlandet, produktionsmetoden er den samme som i champagne, men her hjemme bruges det ypperste indenfor danske frugter, druer og bær, alt dette giver en anden smagsoplevelse og smagsprofil end champagne, men de danske frugter og bær har en perfekt syreprofil, når det kommer til mousserende vin.

Så hvorfor ikke åbne og gøre smagsløgene klar inden gourmetmiddagen med dansk mousserende vin i stedet for champagne?

Normalt er dansk mousserende vin på menukortet på f.eks. nogle af de helt store danske Michelin restauranter, men denne aften vil Morten Stengaard fra Andersen Winery stå klar med smagsprøver fra kl. 18.30, så kom, hør og smag hvorfor dansk mousserende vin er i så høj kurs.

 

Der vil også være smagsprøver på de populære Tim´s romkugler, her skal nævnes at det ikke for børn.

Dansk-amerikaneren Tim Pape grundlagde TIM`s Cookies i 1985, men er først for nylig kommet forbi Valby Bakke, og det gør han også denne aften, så kom, smag og hør hvad der gør hans romkugler er vanedannende

0