Aften åbent

 In

Denne aften er der aften åbent i hele byen, og da vi har mulighed efter udvidelse af butikken, til at gøre lidt ekstra, så gør vi det.

Vi kan starte med traditionen, der er mulighed for at smage på rom, men også her har vi udvidet.

Vi får besøg af Peter fra Juuls, og når i har købt jeres eget Plantations glas til kr. 50,00, kan i gå videre til ham og smage på følgende:

Plantation Pineapple

Plantation XO 20 Ann.

Kaniche Perfection

Kaniche XO

Og som side gevinst vil der være mulighed for at smage på lidt ekstra som er:

Gin – Etsu

Gin – Citadelle

Whisky – Benromach 10 år

Whisky – Benromach 15 år

Der kommer også besøg fra Andersen Winery, så dem der ønsker gourmet i hjemmet, har mulighed for at smage på noget helt igennem fantastisk og anderledes dansk mousserende vin i absolut topklasse, produkter der normalt er at finde på de mere eksklusive restauranter i Danmark.

Der kommer også besøg fra Tim´s, hvor der vil være mulighed for at smage på nogle af Danmarks bedste romkugler, her skal jeg nævne, at det er ikke for børn, da der er brugt ægte Jamaica rom på 60%, og det kan smages.

Der vil selvfølge være tilbud på alle produkterne denne aften, og skulle man være forhindret i at komme, men gerne vil benytte sig af tilbuddene, så kan vi kontaktes på telefon 57 61 06 83 eller på mail.

Vi vil også finde lidt tilbud på noget vin, og alt kan selvfølgelig købes fra åbningen kl. 10.00, men der vil først være mulighed for smagsprøver  efter kl. 18.30.

 

 

 

0